🇧🇷 Lil P,

Heb ik alles? Vergeet ik niets? Ik ben nou eenmaal wat chaotisch dus stel ik mezelf deze vragen meerdere keren per dag.

Sporttas ☑️
Handdoek ☑️
bidon ☑️
trainingsjack ☑️

“Hij zit bij de welpen, niet bij Barcelona” hoor ik vanuit de woonkamer roepen. Ik grinnik. Nou en, het is wel míjn welpje die naar zijn éérste voetbaltraining gaat. We zijn klaar voor vertrek.

Sleutels…, waar zijn mijn sleutels? Een dagelijks terugkerende bron van irritatie. Ik heb ze, ze lagen buiten op een kussentje. Geen idee waarom maar ik vond dat blijkbaar een logische plek om ze neer te leggen.

Op het voetbalveld aangekomen gaan we op zoek naar veld B. Ik voel me wat verloren, het is rumoerig. Iedereen loopt door elkaar en ik zie overal welpjes trainen. Logisch, ik sta op een voetbalveld maar ik moet mijn weg nog wat vinden en het is bijna tijd. Gelukkig weet een jeugdspeler bij welk team we moeten zijn en we lopen het veld op. De trainster roept met luide stem alle welpjes bij elkaar.

Als een leeuwin blijf ik bij mijn welp staan net zolang tot de trainster ons hoort. Hij sluit zich aan bij zijn teamgenoten en ik kan met een gerust leeuwinnenhart langs de kant gaan staan, genieten van mijn kleine Pelé. Wat ben ik trots! 💙

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *